Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3547
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:25:49Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:25:49Z | - |
dc.date.issued | 2562-07 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3547 | - |
dc.publisher | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย. | en_EN |
dc.subject | แป้งข้าวเจ้า | |
dc.subject | ขนมกะหรี่ปั๊บ | |
dc.title | การใช้แป้งข้าวเจ้าทดแทนแป้งสาลีบางส่วนในผลิตภัณฑ์ขนมกะหรี่ปั๊บ | en_EN |
dc.title.alternative | Substitution of Wheat Flour with Rice Flour in Curry Puff | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
220742-ไฟล์บทความ-784042-1-10-20191227.pdf | 336.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.