Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3547
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง
dc.date.accessioned2021-12-22T03:25:49Z-
dc.date.available2021-12-22T03:25:49Z-
dc.date.issued2562-07
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3547-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย.en_EN
dc.subjectแป้งข้าวเจ้า
dc.subjectขนมกะหรี่ปั๊บ
dc.titleการใช้แป้งข้าวเจ้าทดแทนแป้งสาลีบางส่วนในผลิตภัณฑ์ขนมกะหรี่ปั๊บen_EN
dc.title.alternativeSubstitution of Wheat Flour with Rice Flour in Curry Puffen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
220742-ไฟล์บทความ-784042-1-10-20191227.pdf336.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.