Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3493
Title: | การศึกษาตัวทําละลายต่อการสกัดสารในเปลือกลูกหยีที่มีผลต่อการยับยั้ง Escherichia coli |
Other Titles: | The effect of solvent on shells velvet tamarind (Dialium cochinchinense) extraction to affecting Inhibition Escherichia coli. |
Authors: | สุนีย์ แวมะ อาอีเซาะส์ เบ็ญหาวัน สารีนา สาและ |
Keywords: | เปลือกลูกหยี ลูกหยี |
Issue Date: | 18-Oct-2560 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยฟาฏอนี |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3493 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
03 การประชุมวิชาการะดับชาติ ครั้งที่ 6 มหาวิทยาลัยฟาฏอนี.pdf | 708.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.