Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3474
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อีลีหย๊ะ สนิโซ | |
dc.contributor.author | มะรูดิง กาซา | |
dc.contributor.author | ซุลกิพลี กาซอ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:25:06Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:25:06Z | - |
dc.date.issued | 2556-03-14 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3474 | - |
dc.publisher | การประชุมวิชาการการถ่ายเทพลังงานความร้อนและมวลในอุปกรณ์ด้านความร้อนและกระบวนการ ครั้งที่ 12 | en_EN |
dc.subject | ข้าวเปลือก | |
dc.subject | สัมประสิทธิ์การพาความร้อน | |
dc.title | สัมประสิทธิ์การพาความร้อนแบบธรรมชาติของการลดความชื้นข้าวเปลือก | en_EN |
dc.title.alternative | Natural Convective Heat Tranfer Coefficient of Paddy Dehydration | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sci_5-1.4.pdf | 503.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.