Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/7225
Title: | ผลของการใช้สารสีเหลืองจากแหล่งต่างๆ ต่อคุณภาพซากไก่เบตง |
Other Titles: | Effects of Yellow Substance from Different Source on Carcass Quality of Betong Chicken |
Authors: | สุวรรณา ทองดอนคำ จารุณี หนูละออง บุคอรี มะตูแก อับดุลรอฮิม เปาะอีแต |
Keywords: | ไก่เบตง |
Issue Date: | Sep-2566 |
Publisher: | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย. |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/7225 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ผลของการใช้สารสีเหลืองจากแหล่งต่างๆ.pdf | 385.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.