Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6980
Title: | การพัฒนาการผลิตโยเกิร์ตถั่วหรั่ง โดยใช้เชื้อ Streptococcus thermophilus TISTR 894 และ Lactobacillus bulgaricus TISTR 451 |
Other Titles: | Development for produce yogurt from Lang Bean by Streptococcus thermophilus TISTR 894 and Lactobacillus bulgaricus TISTR 451 |
Authors: | นุรอัยนี หะยียูโซะ ซูไฮลา อาแว ซอฟียะห์ กาเสาะ |
Keywords: | โยเกิร์ต ถั่วหรั่ง Streptococcus thermophilus TISTR 894 Lactobacillus bulgaricus TISTR 451 |
Issue Date: | 21-Feb-2566 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6980 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
35 การพัฒนาการผลิตโยเกิร์ตถั่วหรั่ง.pdf | 1.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.