Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6944
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กมลทิพย์, กรรไพเราะ | - |
dc.contributor.author | นิภาภัทร์, กุณฑล | - |
dc.contributor.author | ภัทรวดี, เอียดเต็ม | - |
dc.contributor.author | กูรอซียะห์, ยามิรูเด็ง | - |
dc.contributor.author | สิทธิพงศ์, สาธะวงศ์ | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-24T08:55:10Z | - |
dc.date.available | 2023-10-24T08:55:10Z | - |
dc.date.issued | 2565 | - |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6944 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_US |
dc.subject | ไก่เบตง | en_US |
dc.subject | การผลิตเชิงพาณิชย์ | en_US |
dc.subject | การพัฒนากระบวนการผลิต | en_US |
dc.title | รายงานวิจัยการพัฒนากระบวนการผลิตไก่เบตงพร้อมปรุงด้วยสารสกัดจากพืชสู่การผลิตเชิงพาณิชย์ | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Appears in Collections: | 7.4 วิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
กมลทิพย์ กรรไพเราะ.pdf | 2.21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.