Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6944
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกมลทิพย์, กรรไพเราะ-
dc.contributor.authorนิภาภัทร์, กุณฑล-
dc.contributor.authorภัทรวดี, เอียดเต็ม-
dc.contributor.authorกูรอซียะห์, ยามิรูเด็ง-
dc.contributor.authorสิทธิพงศ์, สาธะวงศ์-
dc.date.accessioned2023-10-24T08:55:10Z-
dc.date.available2023-10-24T08:55:10Z-
dc.date.issued2565-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6944-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_US
dc.subjectไก่เบตงen_US
dc.subjectการผลิตเชิงพาณิชย์en_US
dc.subjectการพัฒนากระบวนการผลิตen_US
dc.titleรายงานวิจัยการพัฒนากระบวนการผลิตไก่เบตงพร้อมปรุงด้วยสารสกัดจากพืชสู่การผลิตเชิงพาณิชย์en_US
dc.typeBooken_US
Appears in Collections:7.4 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
กมลทิพย์ กรรไพเราะ.pdf2.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.