Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6925
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ยาสมี เลาหสกุล | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-19T02:26:36Z | - |
dc.date.available | 2023-10-19T02:26:36Z | - |
dc.date.issued | 2566-02-21 | - |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6925 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_US |
dc.subject | เชื้อรา Monascus sp. | - |
dc.title | ความคงตัวต่อพีเอชและอุณหภูมิของสารสีธรรมชาติจากเชื้อรา Monascus sp. | en_US |
dc.title.alternative | pH and Thermal Stabilities of Natural Pigments by Monascus sp. | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
02 ความคงตัวต่อพีเอชและอุณหภูมิ.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.