Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6479
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนุชเนตร ตาเย๊ะ-
dc.contributor.authorรอมลี เจะดอเลาะ-
dc.date.accessioned2022-10-18T04:01:31Z-
dc.date.available2022-10-18T04:01:31Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6479-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_US
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์-
dc.subjectอาหารฮาลาล-
dc.subjectน้ำนมจากถั่วดาวอินคา-
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารฮาลาล: น้ำนมจากถั่วดาวอินคาen_US
dc.title.alternativeDevelopment of Halal Food Product : Milk Production from Sacha Inchien_US
Appears in Collections:1.04 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
06.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.