Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6241
Title: | ผลของกำลังคลื่นไมโครเวฟระดับอุตสาหกรรมต่อคุณสมบัติทางกายภาพและเคมีของข้าวเกรียบปลากึ่งสำเร็จรูป |
Other Titles: | The effect of industrial microwave power level on physical and chemical properties of semi-finished fish crackers |
Authors: | รอมลี เจะดอเลาะ มาหะมะดารี แวโนะ |
Keywords: | ข้าวเกรียบปลากึ่งสำเร็จรูป ไมโครเวฟ |
Issue Date: | Nov-2563 |
Publisher: | วารสารวิทยาศาสตร์ประยุกต์ |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6241 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-15 วารสารวารสารวิทยาศาสตร์ประยุกต์ ฉบับ 19(2) ประจำปี 2563.pdf | 716.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.