Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6217
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเกตวรรณ บุญเทพ-
dc.contributor.authorไลลา เล๊ะนุ๊-
dc.contributor.authorปารีดา บากา-
dc.date.accessioned2022-06-13T04:13:45Z-
dc.date.available2022-06-13T04:13:45Z-
dc.date.issued2564-04-01-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6217-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลาen_US
dc.subjectไก่เบตง-
dc.subjectสมุนไพร-
dc.titleผลของการเสริมสมุนไพรในอาหารทดแทนสารปฏิชีวนะเพื่อการเจริญเติบโตและป้องกันโรคในไก่เบตงen_US
dc.title.alternativeDietary Substitution of Thai Herbs for Antibiotics for Growth and Disease Prevention in Batong Chickensen_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3-5.57.pdf2.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.