Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6211
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุนิสา บุญเลิศ-
dc.contributor.authorปวีณ์นุช ทองรมย์-
dc.contributor.authorปิยศิริ สุนทรนนท์ สินไชย-
dc.date.accessioned2022-06-13T03:57:23Z-
dc.date.available2022-06-13T03:57:23Z-
dc.date.issued2564-04-01-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6211-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลาen_US
dc.subjectผลส้มแขก-
dc.titleการศึกษาคุณสมบัติของเพคตินจากผลส้มแขกen_US
dc.title.alternativeThe study of pectin from gacinia (Gacinia atroviris Giff)en_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3-5.51.pdf2.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.