Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5861
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorฟิรดาว์ อาเนาะบีรา-
dc.contributor.authorไซนับ อาหามะ-
dc.contributor.authorสุนีย์ แวมะ-
dc.contributor.authorซูไบด๊ะ หะยีวาเงาะ-
dc.contributor.authorอิสมะแอ เจ๊ะหลง-
dc.contributor.authorอิมรอน มีชัย-
dc.date.accessioned2022-04-21T03:13:30Z-
dc.date.available2022-04-21T03:13:30Z-
dc.date.issued2564-04-01-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5861-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลาen_US
dc.subjectเชื้อแบคทีเรีย-
dc.subjectโรคทางเดินอาหาร-
dc.subjectผึ้งชันโรง-
dc.titleฤทธิ์ต้านเชื้อแบคทีเรียก่อโรคทางเดินอาหารและการเตรียมสารสกัดพรอพอลิสผงจากผึ้งชันโรงen_US
dc.title.alternativeAntibacterial activity of digestive diseases and preparation of propolis extract powder of Stingless beeen_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3-5.2.pdf2.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.