Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5551
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจิราพร เกียรตินฤมล
dc.contributor.authorอัปสร อีซอ
dc.contributor.authorอุษณีย์ พรหมศรียา
dc.date.accessioned2022-01-13T07:41:08Z-
dc.date.available2022-01-13T07:41:08Z-
dc.date.issued2561
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5551-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_EN
dc.subjectภูมิปัญญาท้องถิ่น
dc.subjectอาหารสามวัฒนธรรม
dc.subjectจังหวัดชายแดนใต้
dc.titleการสื่อสารภูมิปัญญาท้องถิ่น อาหารสามวัฒนธรรมจังหวัดชายแดนใต้en_EN
dc.title.alternativeCommunicate Indigenous Knowledge of Three Cultural Foods in Southern Border Provincesen_EN
dc.typeBooken_EN
Appears in Collections:7.4 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
44.pdfการสื่อสารภูมิปัญญาท้องถิ่น อาหารสามวัฒนธรรมจังหวัดชายแดนใต้6.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.