Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5529
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorมีนา ระเด่นอาหมัด
dc.contributor.authorวรนาถ แซ่เซ่น
dc.contributor.authorนิมารูนี หะยีวาเงาะ
dc.date.accessioned2022-01-13T07:41:01Z-
dc.date.available2022-01-13T07:41:01Z-
dc.date.issued2561
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5529-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_EN
dc.subjectภูมิปัญญาท้องถิ่น
dc.subjectอาหารสามวัฒนธรรม
dc.titleภูมิปัญญาท้องถิ่นอาหารสามวัฒนธรรมจังหวัดชายแดนใต้en_EN
dc.title.alternativeIndigenous Knowledge of Three Cultural Foods in Southern Border Provincesen_EN
dc.typeBooken_EN
Appears in Collections:7.4 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
32.pdfภูมิปัญญาท้องถิ่นอาหารสามวัฒนธรรมจังหวัดชายแดนใต้8.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.