Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5529
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | มีนา ระเด่นอาหมัด | |
dc.contributor.author | วรนาถ แซ่เซ่น | |
dc.contributor.author | นิมารูนี หะยีวาเงาะ | |
dc.date.accessioned | 2022-01-13T07:41:01Z | - |
dc.date.available | 2022-01-13T07:41:01Z | - |
dc.date.issued | 2561 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5529 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_EN |
dc.subject | ภูมิปัญญาท้องถิ่น | |
dc.subject | อาหารสามวัฒนธรรม | |
dc.title | ภูมิปัญญาท้องถิ่นอาหารสามวัฒนธรรมจังหวัดชายแดนใต้ | en_EN |
dc.title.alternative | Indigenous Knowledge of Three Cultural Foods in Southern Border Provinces | en_EN |
dc.type | Book | en_EN |
Appears in Collections: | 7.4 วิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
32.pdf | ภูมิปัญญาท้องถิ่นอาหารสามวัฒนธรรมจังหวัดชายแดนใต้ | 8.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.