Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4830
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสัสดี กำแพงดี
dc.contributor.authorชมพูนุท ศรีพงษ์
dc.contributor.authorปิยะดา มณีนิล
dc.date.accessioned2021-12-22T06:52:16Z-
dc.date.available2021-12-22T06:52:16Z-
dc.date.issued2559
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4830-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_EN
dc.subjectผลิตภัณฑ์แปรรูปen_EN
dc.subjectน้ำมันมะพร้าวสกัดเย็นen_EN
dc.subjectแปรรูปen_EN
dc.subjectน้ำมันมะพร้าวen_EN
dc.titleการพัฒนาความสามารถในการแข่งขันผลิตภัณฑ์แปรรูปน้ำมันมะพร้าวสกัดเย็นของกลุ่มแม่บ้าน อำเภอหนองจิก จังหวัดปัตตานีen_EN
Appears in Collections:2.04 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21สัสดี.pdf2.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.