Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4203
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กมลทิพย์ กรรไพเราะ | |
dc.contributor.author | จริยา สุขจันทรา | |
dc.contributor.author | ภารดี พละไชย | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T04:12:21Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T04:12:21Z | - |
dc.date.issued | 2562 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4203 | - |
dc.title | การพัฒนาผลิตภัณฑ์และอายุการเก็บรักษาของข้าวหอมกระดังงาชนิดแท่ง | en_EN |
dc.title.alternative | Product Development and Shelf life of Kradung Nga Rice Bar | en_EN |
Appears in Collections: | 1.04 วิจัย |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.