Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4203
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกมลทิพย์ กรรไพเราะ
dc.contributor.authorจริยา สุขจันทรา
dc.contributor.authorภารดี พละไชย
dc.date.accessioned2021-12-22T04:12:21Z-
dc.date.available2021-12-22T04:12:21Z-
dc.date.issued2562
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4203-
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์และอายุการเก็บรักษาของข้าวหอมกระดังงาชนิดแท่งen_EN
dc.title.alternativeProduct Development and Shelf life of Kradung Nga Rice Baren_EN
Appears in Collections:1.04 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
03.pdf590.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.