Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4195
Title: | ปริมาณและชนิดของแบคทีเรียกรดแลคติกในผัก ผลไม้ดองท้องถิ่นเพื่อยับยั้งแบคทีเรียก่อโรค |
Authors: | นุรอัยนี หะยียูโซะ คอสียาห์ สะลี อับดุลลาห์ โดลาห์ ดาลี ซูไบด๊ะ หะยีวาเงาะ พูรกอนนี สาและ |
Keywords: | แบคทีเรียกรดแลคติก ผลไม้ดอง ผัก |
Issue Date: | 2559 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4195 |
Appears in Collections: | 1.04 วิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
13นูรอัยนี.pdf | 1.77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.