Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4173
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจริยา สุขจันทรา
dc.date.accessioned2021-12-22T04:12:14Z-
dc.date.available2021-12-22T04:12:14Z-
dc.date.issued2558
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4173-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาth_TH
dc.subjectการเพิ่มมูลค่าอาหารth_TH
dc.subjectหัวข้าวเกรียบแช่แข็งth_TH
dc.titleการเพิ่มมูลค่าอาหารท้องถิ่นจากแป้งสาคู : หัวข้าวเกรียบแช่แข็งth_TH
dc.title.alternativeThe added value of tradition food from Sago starch : frozen Palaw Keropokth_TH
dc.typeArticleth_TH
Appears in Collections:1.04 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
อ.จริยา.pdf2.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.