Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4168
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จริยา สุขจันทรา | |
dc.contributor.author | นูรีดา วาแต | |
dc.contributor.author | สุไวบะห์ สะอิ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T04:12:13Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T04:12:13Z | - |
dc.date.issued | 2558 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4168 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | th_TH |
dc.subject | เครื่องปรุงอาหาร | th_TH |
dc.subject | การเปลี่ยนคุณภาพ | th_TH |
dc.subject | ขมิ้นทอดปลา | th_TH |
dc.subject | เครื่องแกง -- การผลิต | th_TH |
dc.title | การผลิตและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของเครื่องปรุงขมิ้นทอดปลา | th_TH |
dc.title.alternative | Production and quality change of Curry Paste for Fried Fish | th_TH |
dc.type | Article | th_TH |
Appears in Collections: | 1.04 วิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
อ.จริยา สุขจันทรา ขมิ้นปลาทอด.pdf | 2.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.