Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4168
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจริยา สุขจันทรา
dc.contributor.authorนูรีดา วาแต
dc.contributor.authorสุไวบะห์ สะอิ
dc.date.accessioned2021-12-22T04:12:13Z-
dc.date.available2021-12-22T04:12:13Z-
dc.date.issued2558
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4168-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาth_TH
dc.subjectเครื่องปรุงอาหารth_TH
dc.subjectการเปลี่ยนคุณภาพth_TH
dc.subjectขมิ้นทอดปลาth_TH
dc.subjectเครื่องแกง -- การผลิตth_TH
dc.titleการผลิตและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของเครื่องปรุงขมิ้นทอดปลาth_TH
dc.title.alternativeProduction and quality change of Curry Paste for Fried Fishth_TH
dc.typeArticleth_TH
Appears in Collections:1.04 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
อ.จริยา สุขจันทรา ขมิ้นปลาทอด.pdf2.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.