Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3929
Title: | การศึกษาการจัดการหลังเก็บเกี่ยวของผลลูกหยีดำสดและวิธีการทำแห้งต่อสมบัติและการทดสอบทางประสาทสัมผัสของผลลูกหยีแห้ง |
Other Titles: | Study on Post-harvest Management of Fresh Black Velvet Tamarind and Dehydrating Methods on the Properties and Sensory Evaluation of Pre-processed Product |
Authors: | รอมลี เจะดอเลาะ |
Keywords: | ลูกหยี |
Issue Date: | Jan-2561 |
Publisher: | วารสารวิจัยมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3929 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
วารสารมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย.pdf | 582.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.