Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3923
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิภาดา มุนินทร์นพมาศ
dc.contributor.authorสุธีรา ศรีสุข
dc.contributor.authorกูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง
dc.contributor.authorจีรวุธ มุนินทร์นพมาศ
dc.contributor.authorวรเวทย์พิสิษ ยศศิริ
dc.date.accessioned2021-12-22T03:36:10Z-
dc.date.available2021-12-22T03:36:10Z-
dc.date.issued2560-10-18
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3923-
dc.publisherมหาวิทยาลัยฟาฏอนีen_EN
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์
dc.subjectหมี่เบตงกึ่งสําเร็จรูป
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์หมี่เบตงกึ่งสําเร็จรูปen_EN
dc.title.alternativeThe development of Betong instant noodleen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.