Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3923
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วิภาดา มุนินทร์นพมาศ | |
dc.contributor.author | สุธีรา ศรีสุข | |
dc.contributor.author | กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง | |
dc.contributor.author | จีรวุธ มุนินทร์นพมาศ | |
dc.contributor.author | วรเวทย์พิสิษ ยศศิริ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:36:10Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:36:10Z | - |
dc.date.issued | 2560-10-18 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3923 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยฟาฏอนี | en_EN |
dc.subject | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ | |
dc.subject | หมี่เบตงกึ่งสําเร็จรูป | |
dc.title | การพัฒนาผลิตภัณฑ์หมี่เบตงกึ่งสําเร็จรูป | en_EN |
dc.title.alternative | The development of Betong instant noodle | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
31 การประชุมวิชาการะดับชาติ ครั้งที่ 6 มหาวิทยาลัยฟาฏอนี.pdf | 897.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.