Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3915
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอดุลย์สมาน สุขแก้ว
dc.contributor.authorดาริกา จาเอาะ
dc.contributor.authorสุนิตย์ โรจนสุวรรณ
dc.contributor.authorอีลีหย๊ะ สนิโซ
dc.date.accessioned2021-12-22T03:35:49Z-
dc.date.available2021-12-22T03:35:49Z-
dc.date.issued2560-10-18
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3915-
dc.publisherมหาวิทยาลัยฟาฏอนีen_EN
dc.subjectเอนแคบซูเลชั่น
dc.subjectสารสกัดหยาบจากเปลือกมะนาว
dc.titleผลของการเอนแคบซูเลชั่นสารสกัดหยาบจากเปลือกมะนาว (Citrus aurantifolia (christm)) ในการต้านเชื้อแบคทีเรีย Bacillus cereus ATCC 11778 และ Pseudomonas fluorescens TISTR 358en_EN
dc.title.alternativeEffect of Crude Extract Lemon Peels (Citrus aurantifolia (christm)) by Encapsulation For Resistance Bacteria of Bacillus cereus ATCC 11778 and Pseudomonas fluorescens TISTR 358en_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.