Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3899
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อีลีหย๊ะ สนิโซ | |
dc.contributor.author | รอฮานี วานิ | |
dc.contributor.author | นาอีหม๊ะ หะมะ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:35:09Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:35:09Z | - |
dc.date.issued | 2555-05-23 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3899 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยทักษิณ | en_EN |
dc.subject | ความร้อน | |
dc.subject | สัมประสิทธิ์การพาความร้อน | |
dc.title | สัมประสิทธิ์การพาความร้อนแบบธรรมชาติของการทำแห้งพริกแดง | en_EN |
dc.title.alternative | Natural Convective Heat Tranfer Coefficients for Solar Dehydration of Red Chili | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sci_5-1.3.pdf | 538.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.