Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3873
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิภาดา มุนินทร์นพมาศ
dc.contributor.authorภารดี พละไชย
dc.date.accessioned2021-12-22T03:34:07Z-
dc.date.available2021-12-22T03:34:07Z-
dc.date.issued2558-01
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3873-
dc.publisherวารสารวิจัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัยen_EN
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์
dc.subjectหัวข้าวเกรียบ
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์หัวข้าวเกรียบปลารสกระเทียมพริกไทยดำen_EN
dc.title.alternativeDevelopment on Garlic Black Pepper Flavoured Palaw Keropoken_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sci_2.3-29.pdf5.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.