Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3873
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วิภาดา มุนินทร์นพมาศ | |
dc.contributor.author | ภารดี พละไชย | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:34:07Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:34:07Z | - |
dc.date.issued | 2558-01 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3873 | - |
dc.publisher | วารสารวิจัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย | en_EN |
dc.subject | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ | |
dc.subject | หัวข้าวเกรียบ | |
dc.title | การพัฒนาผลิตภัณฑ์หัวข้าวเกรียบปลารสกระเทียมพริกไทยดำ | en_EN |
dc.title.alternative | Development on Garlic Black Pepper Flavoured Palaw Keropok | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sci_2.3-29.pdf | 5.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.