Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3864
Title: | ผลของการจุ่มนํ้าร้อนต่อคุณภาพผลของส้มโชกุน |
Other Titles: | Effects of Hot Water Treatment on Fruit Quality of Shokul Mandarin (Citrus reticulata Blanco) |
Authors: | สมทบ เวทโอสถ กมลทิพย์ กรรไพเราะ อิสริยาภรณ์ ดำรงรักษ์ |
Keywords: | ส้มโชกุน |
Issue Date: | 2-Feb-2559 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3864 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-3 การประชุมวิชาการมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 54 (ส้มโชกุน).pdf | 3.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.