Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3835
Title: | รูปแบบการจัดการสิ่งแวดล้อมวิสาหกิจชุมชนอาหารฮาลาลของจังหวัดชายแดนภาคใต้เพื่อการพัฒนาที่ยั่งยืนในอนาคต |
Other Titles: | An Environmental Management Model of Halal Food Community Enterprises in the Southern Border Provinces of Thailand for Sustainable Development in the Future |
Authors: | ลักขณา อาคุณซาดา วิชิต เรืองแป้น นิสาพร มูหะมัด กูมัจดี ยามิรูเด็ง |
Issue Date: | 13-Mar-2562 |
Publisher: | วารสารมหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์ สาขามนุษยศาสตร์และสังคมศาสตร์ |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3835 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-74.pdf | 391.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.