Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3825
Title: ประสิทธิภาพของสารสกัดพืชสมุนไพรพื้นบ้านและผลิตภัณฑ์ในการยับยั้งเชื้อ Bacillus sp., Escherichia coli, salmonella sp. และ Staphylococcus aureus
Other Titles: Efficacy of local herbal plant and their product on inhibition of Bacillus sp., Escherichia coli, salmonella sp. and Staphylococcus aureus
Authors: คอสียาห์ สะลี
อับดุลลาห์ โดลาห์ ดาลี
นุรอัยนี หะยียูโซะ
ซูไบด๊ะ หะยีวาเงาะ
พูรกอนนี สาและ
หัสลินดา บินมะแอ
Issue Date: 12-Sep-2562
Publisher: มหาวิทยาลัยราชภัฏธนบุรี
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3825
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3-48.pdf13.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.