Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3825
Title: | ประสิทธิภาพของสารสกัดพืชสมุนไพรพื้นบ้านและผลิตภัณฑ์ในการยับยั้งเชื้อ Bacillus sp., Escherichia coli, salmonella sp. และ Staphylococcus aureus |
Other Titles: | Efficacy of local herbal plant and their product on inhibition of Bacillus sp., Escherichia coli, salmonella sp. and Staphylococcus aureus |
Authors: | คอสียาห์ สะลี อับดุลลาห์ โดลาห์ ดาลี นุรอัยนี หะยียูโซะ ซูไบด๊ะ หะยีวาเงาะ พูรกอนนี สาและ หัสลินดา บินมะแอ |
Issue Date: | 12-Sep-2562 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยราชภัฏธนบุรี |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3825 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-48.pdf | 13.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.