Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3817
Title: | การศึกษาอัตราส่วนและบรรจุภัณฑ์ต่อการเก็บรักษาของข้าวเกรียบปลาอบด้วยไมโครเวฟ |
Other Titles: | The Study of Ratios and Packaging on Baked Fish Crackers by Microwave Shelf Life |
Authors: | รอมลี เจะดอเลาะ มาหะมะดารี แวโนะ อิสมาแอ ล่าเตะเกะ |
Keywords: | ข้าวเกรียบปลา ไมโครเวฟ |
Issue Date: | 5-Aug-2558 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์ |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3817 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
01 รายงานการประชุมวิชาการระดับชาติ ครั้งที่ 4 ประจำปี 2558 มหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์.pdf | 43.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.