Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3797
Title: | ผลของการทำแห้งต่อปริมาณสารสกัดเบต้าแคโรทีนและสมบัติต้านอนุมูลอิสระของเปลือกกล้วยหินบันนังสตา |
Other Titles: | Effect of Drying on Beta-Carotene Contens and Antioxidant Property of Kluai Hin Bannang Sata Peel |
Authors: | ภัทรวดี เอียดเต็ม ซูมัยบ๊ะ ลาเต๊ะ อัสม๊ะ แวโดยี |
Issue Date: | 10-Jul-2562 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3797 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-54.pdf | 5.73 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.