Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3796
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิภาดา มุนินทร์นพมาศ
dc.contributor.authorจีรวุธ มุนินทร์นพมาศ
dc.contributor.authorอับดุลนาเซร์ ฮายีสาเมาะ
dc.date.accessioned2021-12-22T03:31:27Z-
dc.date.available2021-12-22T03:31:27Z-
dc.date.issued2562-07-10
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3796-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_US
dc.titleการพัฒนาสูตรน้ำจิ้มไก่จากส้มแขกen_US
dc.title.alternativeFormulation of Dipping Sauce from Garcinia Cambogiaen_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3-51.pdf8.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.