Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3796
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วิภาดา มุนินทร์นพมาศ | |
dc.contributor.author | จีรวุธ มุนินทร์นพมาศ | |
dc.contributor.author | อับดุลนาเซร์ ฮายีสาเมาะ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:31:27Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:31:27Z | - |
dc.date.issued | 2562-07-10 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3796 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_US |
dc.title | การพัฒนาสูตรน้ำจิ้มไก่จากส้มแขก | en_US |
dc.title.alternative | Formulation of Dipping Sauce from Garcinia Cambogia | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-51.pdf | 8.68 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.