Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3787
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอดุลย์สมาน สุขแก้ว
dc.contributor.authorรอยฮาน แวนาแว
dc.contributor.authorหาฟีซู ดือราแม
dc.contributor.authorมูฮำมัดคอยรี หะยีบากา
dc.contributor.authorรูฮัยซา ดือราแม
dc.date.accessioned2021-12-22T03:31:09Z-
dc.date.available2021-12-22T03:31:09Z-
dc.date.issued2563-02-06
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3787-
dc.publisherมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัยen_US
dc.titleประสิทธิภาพของสารสกัดหยาบจากเปลือกมะนาว (Citrus aurantifolia (christm)) ในการต้านเชื้อแบคทีเรีย Staphylococcus aureus, Escherichia coli และ Pseudomonas aeroginosaen_US
dc.title.alternativeThe Efficiency of Crude Extract Lemon Peels (Citrus aurantifolia (christm)) On Antibacterial Activity of Staphylococcus aureus, Escherichia coli and Pseudomonas aeruginosaen_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3-35.pdf33.75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.