Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3745
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอิมรอน มีชัย
dc.contributor.authorอิสมะแอ เจ๊ะหลง
dc.date.accessioned2021-12-22T03:29:48Z-
dc.date.available2021-12-22T03:29:48Z-
dc.date.issued2561-12-17
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3745-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มทร.ธัญบุรีen_EN
dc.subjectน้ำผึ้งชันโรง
dc.subjectชันโรง
dc.titleปริมาณฟินอลิกรวมและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของน้ำผึ้งชันโรงในช่วงเวลาการเก็บเกี่ยวที่แตกต่างกันen_EN
dc.title.alternativeTotal phenolic content and anti-radical activity of stingless bee honey at different harvesting timesen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.