Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3745
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อิมรอน มีชัย | |
dc.contributor.author | อิสมะแอ เจ๊ะหลง | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:29:48Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:29:48Z | - |
dc.date.issued | 2561-12-17 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3745 | - |
dc.publisher | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มทร.ธัญบุรี | en_EN |
dc.subject | น้ำผึ้งชันโรง | |
dc.subject | ชันโรง | |
dc.title | ปริมาณฟินอลิกรวมและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของน้ำผึ้งชันโรงในช่วงเวลาการเก็บเกี่ยวที่แตกต่างกัน | en_EN |
dc.title.alternative | Total phenolic content and anti-radical activity of stingless bee honey at different harvesting times | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3.11 วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีมทร.ธัญบุรี 8(2).pdf | 387.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.