Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3741
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนูรีซัน ฮูเซ็น
dc.contributor.authorนุชเนตร ตาเย๊ะ
dc.date.accessioned2021-12-22T03:29:41Z-
dc.date.available2021-12-22T03:29:41Z-
dc.date.issued2563-02-06
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3741-
dc.publisherมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัยen_EN
dc.subjectนมเปรี้ยว
dc.subjectนมแพะ
dc.subjectนมแพะผสมน้ำลูกหม่อน
dc.titleคุณภาพของผลิตภัณฑ์นมเปรี้ยวพร้อมดื่มจากนมแพะผสมน้ำลูกหม่อนen_EN
dc.title.alternativeThe Quality of Drinking Yoghurt Product from Goat Milk Mix with Mulberry Juiceen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3-23.pdf33.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.