Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3741
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นูรีซัน ฮูเซ็น | |
dc.contributor.author | นุชเนตร ตาเย๊ะ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:29:41Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:29:41Z | - |
dc.date.issued | 2563-02-06 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3741 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย | en_EN |
dc.subject | นมเปรี้ยว | |
dc.subject | นมแพะ | |
dc.subject | นมแพะผสมน้ำลูกหม่อน | |
dc.title | คุณภาพของผลิตภัณฑ์นมเปรี้ยวพร้อมดื่มจากนมแพะผสมน้ำลูกหม่อน | en_EN |
dc.title.alternative | The Quality of Drinking Yoghurt Product from Goat Milk Mix with Mulberry Juice | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-23.pdf | 33.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.