Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3713
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอีลีหย๊ะ สนิโซ
dc.contributor.authorยุทธนา ฏิระวณิชย์กุล
dc.contributor.authorสุภวรรณ ฏิระวณิชย์กุล
dc.date.accessioned2021-12-22T03:28:57Z-
dc.date.available2021-12-22T03:28:57Z-
dc.date.issued2551-06
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3713-
dc.publisherวารสารวิจัย มข.en_EN
dc.subjectเทคนิคการดูดซับความชื้น
dc.subjectข้าวเปลือก
dc.titleการศึกษาสมบัติทางกายภาพบางประการของสารดูดความชื้นสำหรับอบแห้งข้าวเปลือกโดยเทคนิคการดูดซับความชื้นen_EN
dc.title.alternativeThe study of Some Physical Properties of Desiccant for Paddy Drying Using Adsorption Techniqueen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13_5_575.pdf292.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.