Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3685
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นัจญ์มีย์ สะอะ | |
dc.contributor.author | รอมลี เจะดอเลาะ | |
dc.contributor.author | อัชมาน อาแด | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:28:17Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:28:17Z | - |
dc.date.issued | 2558-08-28 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3685 | - |
dc.publisher | วารสารการพัฒนาชุมชนและคุณภาพชีวิต | en_EN |
dc.subject | ข้าวเกรียบปลา | |
dc.subject | กากถั่วเหลือง | |
dc.subject | ถั่วเหลือง | |
dc.title | การผลิตและสมบัติของข้าวเกรียบปลาเสริมกากถั่วเหลือง | en_EN |
dc.title.alternative | Production and Properties of Fish Crackers Substituted with Soybean Meal | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
132326-Article Text-349018-1-10-20180702.pdf | 269.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.