Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3684
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจริยา สุขจันทรา
dc.contributor.authorสุไวบะห์ สะอิ
dc.contributor.authorนูรีดา วาแต
dc.date.accessioned2021-12-22T03:28:16Z-
dc.date.available2021-12-22T03:28:16Z-
dc.date.issued2559-01
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3684-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์แห่งมหาวิทยาลัยราชภัฏเพชบุรีen_EN
dc.subjectเครื่องปรุง
dc.subjectขมิ้น
dc.titleการผลิตและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของเครื่องปรุงขมิ้นen_EN
dc.title.alternativeProduction and Quality Change of Turmeric Pasteen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.