Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3684
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จริยา สุขจันทรา | |
dc.contributor.author | สุไวบะห์ สะอิ | |
dc.contributor.author | นูรีดา วาแต | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:28:16Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:28:16Z | - |
dc.date.issued | 2559-01 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3684 | - |
dc.publisher | วารสารวิทยาศาสตร์แห่งมหาวิทยาลัยราชภัฏเพชบุรี | en_EN |
dc.subject | เครื่องปรุง | |
dc.subject | ขมิ้น | |
dc.title | การผลิตและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของเครื่องปรุงขมิ้น | en_EN |
dc.title.alternative | Production and Quality Change of Turmeric Paste | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-13 วารสารวิทยาศาสตร์แห่งมหาวิทยาลัยราชภัฏเพชรบุรี ปีที่ 13 ฉบับที่ 1.pdf | 579.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.