Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3665
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อีลีหย๊ะ สนิโซ | |
dc.contributor.author | รอฮานี วานิ | |
dc.contributor.author | นาอีหม๊ะ หะมะ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:27:50Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:27:50Z | - |
dc.date.issued | 2556-07 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3665 | - |
dc.publisher | วารสารมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_EN |
dc.subject | พริก | |
dc.title | สัมประสิทธิ์การพาความร้อนแบบธรรมชาติของการทำแห้งพริก | en_EN |
dc.title.alternative | Natural Convective Heat Transfer Coefficients for Solar Dehydration of Chili | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
151987-ไฟล์บทความ-410254-1-10-20181025.pdf | 501.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.