Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3630
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorแวรูฮานี มะลิแต
dc.contributor.authorไซนะ มูเล็ง
dc.contributor.authorจุฑามาศ แก้วมณี
dc.contributor.authorนฤมล ทองมาก
dc.contributor.authorจริยาภรณ์ มาสวัสดิ์
dc.date.accessioned2021-12-22T03:27:09Z-
dc.date.available2021-12-22T03:27:09Z-
dc.date.issued2560-04
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3630-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏนครศรีธรรมราชen_EN
dc.subjectการกำจัดซีโอดี
dc.subjectน้ำเสียจากโรงอาหาร
dc.subjectก้อนเชื้อเห็ดแครง
dc.titleประสิทธิภาพการกำจัดซีโอดีในน้ำเสียจากโรงอาหารโดยใช้ก้อนเชื้อเห็ดแครงเหลือทิ้ง (Schizophyllum commune)en_EN
dc.title.alternativeCOD removal efficiency in wastewater from cafeteria using spent mushroom substrate residues of Schizophyllum communeen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.