Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3617
Title: | การยืดอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์เต้าส้อไส้ถั่วกวน |
Other Titles: | Shelf-life Extension of Chinese pie (Tao Sor) |
Authors: | กมลทิพย์ กรรไพเราะ อาลิฟ กาเจ็ง กัสมีณี เละนุ๊ |
Keywords: | การเก็บรักษาผลิตภัณฑ์ เต้าส้อไส้ถั่วกวน |
Issue Date: | 13-Sep-2563 |
Publisher: | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย. |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3617 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
228145-ไฟล์บทความ-859896-1-10-20201201.pdf | 728.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.