Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3608
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กมลทิพย์ กรรไพเราะ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:26:44Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:26:44Z | - |
dc.date.issued | 2559-07 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3608 | - |
dc.publisher | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย. | en_EN |
dc.subject | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ | |
dc.subject | ปลาซาร์ดีน | |
dc.title | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ปลาซาร์ดีนแดดเดียวโดยใช้ตู้อบลมร้อน | en_EN |
dc.title.alternative | The development of Intermediate Moisture Pacific Sardines (Sardinops Sagax) by Hot Air Oven | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
124444-ไฟล์บทความ-324822-1-10-20180519.pdf | 388.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.