Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3608
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกมลทิพย์ กรรไพเราะ
dc.date.accessioned2021-12-22T03:26:44Z-
dc.date.available2021-12-22T03:26:44Z-
dc.date.issued2559-07
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3608-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย.en_EN
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์
dc.subjectปลาซาร์ดีน
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์ปลาซาร์ดีนแดดเดียวโดยใช้ตู้อบลมร้อนen_EN
dc.title.alternativeThe development of Intermediate Moisture Pacific Sardines (Sardinops Sagax) by Hot Air Ovenen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
124444-ไฟล์บทความ-324822-1-10-20180519.pdf388.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.