Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3578
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิภาดา มุนินทร์นพมาศ
dc.contributor.authorภารดี พละไชย
dc.date.accessioned2021-12-22T03:26:15Z-
dc.date.available2021-12-22T03:26:15Z-
dc.date.issued2556-08-19
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3578-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_EN
dc.subjectข้าวเกรียบ
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์หัวข้าวเกรียบ
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์หัวข้าวเกรียบรสพริกหวานen_EN
dc.title.alternativeTo Develop Bell Pepper Flavored Palaw Keropok Productsen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sci_5-1.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.