Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3516
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจารุณี หนูละออง
dc.contributor.authorองอาจ อินทร์สังข์
dc.date.accessioned2021-12-22T03:25:29Z-
dc.date.available2021-12-22T03:25:29Z-
dc.date.issued2553-01
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3516-
dc.publisherวารสารมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_EN
dc.subjectน้ำนมแพะ
dc.titleผลของระดับการเสริมอาหารข้นต่อปริมาณและคุณภาพน้ำนมของแพะที่ได้รับทางใบปาล์มน้ำมันหมักเป็นแหล่งอาหารหยาบen_EN
dc.title.alternativeEffects of Concentrate Supplementation Levels on Milk Yields and Quality of Dairy Goats Receiving Ensiled Oil Palm Fronds as Roughage Sourceen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
134665-ไฟล์บทความ-356571-1-10-20180716.pdf2.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.