Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3516
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จารุณี หนูละออง | |
dc.contributor.author | องอาจ อินทร์สังข์ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:25:29Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:25:29Z | - |
dc.date.issued | 2553-01 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3516 | - |
dc.publisher | วารสารมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_EN |
dc.subject | น้ำนมแพะ | |
dc.title | ผลของระดับการเสริมอาหารข้นต่อปริมาณและคุณภาพน้ำนมของแพะที่ได้รับทางใบปาล์มน้ำมันหมักเป็นแหล่งอาหารหยาบ | en_EN |
dc.title.alternative | Effects of Concentrate Supplementation Levels on Milk Yields and Quality of Dairy Goats Receiving Ensiled Oil Palm Fronds as Roughage Source | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
134665-ไฟล์บทความ-356571-1-10-20180716.pdf | 2.5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.