Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3507
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอีลีหย๊ะ สนิโซ
dc.contributor.authorมะรูดิง กาซา
dc.date.accessioned2021-12-22T03:25:24Z-
dc.date.available2021-12-22T03:25:24Z-
dc.date.issued2552-10
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3507-
dc.publisherวารสารวิจัยและพัฒนา มจธ.en_EN
dc.subjectส้มแขก
dc.titleสัมประสิทธิ์การพาความร้อนแบบธรรมชาติของการทำแห้งส้มแขกen_EN
dc.title.alternativeNatural Convective Heat Transfer Coefficients of Garcinia atroviridis Dryingen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kmuttv32n4_6.pdf289.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.