Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3506
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อาอีเซาะส์ เบ็ญหาวัน | |
dc.contributor.author | สุนีย์ แวมะ | |
dc.contributor.author | สุไบดะ สะมะ | |
dc.contributor.author | นูรีดา ซีเด๊ะ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:25:23Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:25:23Z | - |
dc.date.issued | 2558-05-28 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3506 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลา | en_EN |
dc.subject | การยับยั้งแบคทีเรีย | |
dc.subject | ชุมเห็ดเทศ | |
dc.title | ผลของตัวทำละลายต่อการสกัดสารและการยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคในอาหารของชุมเห็ดเทศ | en_EN |
dc.title.alternative | Effect of extraction solvents and inhibit food pathogenic bacteria activite from Senna alata (L.) Roxb | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sci_2.3-1.pdf | 5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.