Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3492
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจริยา สุขจันทรา
dc.date.accessioned2021-12-22T03:25:16Z-
dc.date.available2021-12-22T03:25:16Z-
dc.date.issued2559-05-23
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3492-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์บูรพาen_EN
dc.subjectแป้งสาคู
dc.subjectแป้งสาคู
dc.titleการพัฒนาอาหารท้องถิ่นจากแป้งสาคู : หัวข้าวเกรียบแช่แข็งen_EN
dc.title.alternativeDevelopment of Traditional Food from Sago Starch : Frozen Palaw Keropoken_EN
dcterms.subjectข้าวเกรียบ
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา.pdf377.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.