Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3492
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จริยา สุขจันทรา | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:25:16Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:25:16Z | - |
dc.date.issued | 2559-05-23 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3492 | - |
dc.publisher | วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา | en_EN |
dc.subject | แป้งสาคู | |
dc.subject | แป้งสาคู | |
dc.title | การพัฒนาอาหารท้องถิ่นจากแป้งสาคู : หัวข้าวเกรียบแช่แข็ง | en_EN |
dc.title.alternative | Development of Traditional Food from Sago Starch : Frozen Palaw Keropok | en_EN |
dcterms.subject | ข้าวเกรียบ | |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา.pdf | 377.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.