Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3461
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิไลวัลย์ อินทรไชยมาศ
dc.contributor.authorพรสวรรค์ เพชรรัตน์
dc.contributor.authorฉันทนา รุ่งพิทักษ์ไชย
dc.contributor.authorซารีนา ซือแม
dc.contributor.authorฐิตินันท์ สุวรรณพรรค
dc.date.accessioned2021-12-22T03:25:00Z-
dc.date.available2021-12-22T03:25:00Z-
dc.date.issued2551-01
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3461-
dc.publisherวารสารมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_EN
dc.subjectข้าวยำบูดู
dc.subjectบูดู
dc.subjectข้าวยำ
dc.titleการใช้ผักพื้นบ้านในการทำข้าวยำบูดูen_EN
dc.title.alternativePotential of Local Vegetables for “Kao Yam Budu” Mixtureen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
125212-ไฟล์บทความ-326828-1-10-20180523.pdf221.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.