Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3430
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอิสริยาภรณ์ ดำรงรักษ์
dc.date.accessioned2021-12-22T03:24:51Z-
dc.date.available2021-12-22T03:24:51Z-
dc.date.issued2550-01
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3430-
dc.publisherวารสารมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_EN
dc.subjectส้มโชกุน
dc.titleธาตุอาหารพืชกับคุณภาพผลผลิตส้มโชกุนen_EN
dc.title.alternativePlant Nutrient Elements and Fruit Quality of Shokun Mandarin (Citrus reticulata Blanco cv. Shokun)en_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
124983-ไฟล์บทความ-326266-1-10-20180522.pdf244.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.