Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3430
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อิสริยาภรณ์ ดำรงรักษ์ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:24:51Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:24:51Z | - |
dc.date.issued | 2550-01 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3430 | - |
dc.publisher | วารสารมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_EN |
dc.subject | ส้มโชกุน | |
dc.title | ธาตุอาหารพืชกับคุณภาพผลผลิตส้มโชกุน | en_EN |
dc.title.alternative | Plant Nutrient Elements and Fruit Quality of Shokun Mandarin (Citrus reticulata Blanco cv. Shokun) | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
124983-ไฟล์บทความ-326266-1-10-20180522.pdf | 244.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.