Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3427
Title: | ผลของน้ำมันที่ใช้ทอดต่อคุณภาพของกล้วยหินฉาบ |
Other Titles: | Effect of Frying Oils on Quality of Banana Chips |
Authors: | จริยา สุขจันทรา กามีละห์ หะมะ |
Keywords: | กล้วยหินฉาบ |
Issue Date: | Jan-2551 |
Publisher: | วารสารมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3427 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
125210-ไฟล์บทความ-326820-1-10-20180523.pdf | 191.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.