Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3426
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนุชเนตร ตาเย๊ะ
dc.contributor.authorต่วนนัจวา ต่วนกาจิ
dc.contributor.authorฮานาน อาลี
dc.date.accessioned2021-12-22T03:24:50Z-
dc.date.available2021-12-22T03:24:50Z-
dc.date.issued2562-07
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3426-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย.en_EN
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์
dc.subjectอาหารฮาลาล
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารฮาลาลท้องถิ่นจากแยมส้มแขกแคลอรี่ต่ำen_EN
dc.title.alternativeDevelopment of local Halal Food Product: Low Calorie Garcinia Cambogia Jamen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
187532-ไฟล์บทความ-772726-1-10-20191218.pdf422.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.