DSpace Repository
ประสิทธิภาพของสารสกัดหยาบจากเปลือกมะนาว (Citrus aurantifolia (christm)) ในการต้านเชื้อแบคทีเรีย Staphylococcus aureus, Escherichia coli และ Pseudomonas aeroginosa
Login
DSpace Home
→
01 คณะวิทยาศาสตร์เทคโนโลยีและการเกษตร
→
1.01 บทความวิจัย
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ประสิทธิภาพของสารสกัดหยาบจากเปลือกมะนาว (Citrus aurantifolia (christm)) ในการต้านเชื้อแบคทีเรีย Staphylococcus aureus, Escherichia coli และ Pseudomonas aeroginosa
อดุลย์สมาน สุขแก้ว
;
รอยฮาน แวนาแว
;
หาฟีซู ดือราแม
;
มูฮำมัดคอยรี หะยีบากา
;
รูฮัยซา ดือราแม
URI:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3787
Date:
2563-02-06
Show full item record
Files in this item
Name:
2.3-35.pdf
Size:
32.96Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
1.01 บทความวิจัย
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register